Renaud Emond, de scorende kapitein: "Toen ik hier tekende voor vijf seizoenen ..."

Jordan Horwood
Jordan Horwood
| 2 reacties
Renaud Emond, de scorende kapitein: "Toen ik hier tekende voor vijf seizoenen ..."
Foto: © photonews

Volg Standard nu via WhatsApp!

Met dank aan Mehdi Carcela & co kon Renaud Emond opnieuw twee doelpunten bijschrijven op zijn conto. En dat als kapitein van Standard. En of hij blij was achteraf!

Van de C-kern naar kapitein van Standard? Het kan dus wel degelijk. Renaud Emond is meer dan ooit belangrijk geworden bij de Rouches, als enige fitte spits doet hij momenteel Sclessin daveren van plezier met zijn doelpunten.

Ook voorbeeld zijn naast het veld

"Ik wil gewoon mijn best doen voor de ploeg en de spelers rondom mij ook beter maken. Ik ben op alles aan het letten en krijg veel vertrouwen van de coach. Dat ik kapitein mag zijn doet me enorm veel plezier en zegt me heel veel", aldus Emond zelf.

"Ik ben ook goed omringd door spelers als Pocognoli en Gillet, zij helpen me enorm. Ik wil ook naast het veld een voorbeeld zijn voor iedereen als kapitein. Ik tekende hier ooit voor vijf seizoenen, het is soms moeilijk om zolang bij een club te blijven. Ik ben altijd blijven aanhaken en ik ben dan ook fier dat ik nu mijn vijfde jaar hier mag aanvatten. Ik hoop dat het zo mag verdergaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties