Bob Peeters tevreden over de wedstrijd van zijn ploeg, maar: "We hadden er 7 of 8 kunnen maken"
Nils Wens
| 0 reacties

Bob Peeters was tevreden over de match van Westerlo

Bob Peeters tevreden over de wedstrijd van zijn ploeg, maar: "We hadden er 7 of 8 kunnen maken"
Foto: © photonews

Westerlo won gisteren zeer vlot met 4-1 van Roeselare. Alle doelpunten vielen in de eerste helft. Bob Peeters was tevreden, maar hij zag ook een gebrek aan discipline in de tweede helft.

Ook over het begin was Bob Peeters niet tevreden. "We wisten dat Roeselare hier in een blok ging komen spelen, want zo speelden ze vorige week ook tegen Beerschot. Toch proberen we na twee minuten al via het centrum te spelen, dus daar kan je als coach niet tevreden over zijn."

Hij had zijn ploeg nochtans gewaarschuwd. "Van onze eerste drie wedstrijden ging deze wedstrijd misschien wel de moeilijkste zijn, omdat ze zo in blok spelen. We creërden wel heel wat kansen dankzij onze organisatie en we scoren twee keer op hoekschop en twee keer via een penalty. Ze waren wel beide terecht."

Ook in de tweede helft was het plan om vanuit de organisatie te spelen. "Tijdens de rust hebben we dat gezegd omdat het de beste manier is om kansen te creëren."

Discipline

Toch was de twee helft wat minder langs de kant van Westerlo. "Naarmate de tijd vorderde, begonnen we wat te freewheelen. We winnen hier met 4-1, maar ik denk dat we er 7 of 8 hadden kunnen maken."

De discipline ontbrak in de tweede helft. "Je hebt die discipline nodig om kansen te creëren vanuit de organisatie, maar ik kan het mijn jongens ook niet kwalijk nemen als je 4-1 voorstaat en de hele wedstrijd domineert. We gaven ook bijna niets weg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties