Honderden Antwerp-fans verwacht in Enschede, politie staat klaar
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 43 reacties

Ondanks verbod worden er honderden Antwerp-fans in Enschede verwacht

Honderden Antwerp-fans verwacht in Enschede, politie staat klaar
Foto: © photonews

De beslissing om geen Antwerp-fans toe te laten in De Grolsch Veste kan op weinig sympathie rekenen. Burgemeester Onno van Veldhuizen krijgt op sociale media de volle laag. Maar wat gaat het deze namiddag geven?

Hoeveel Antwerp-fans precies van plan zijn om af te reizen naar Enschede, is niet bekend. Maar de ordediensten zijn op alles voorbereid. Normaal gezien gaan er op alle afritten richting Enschede patrouilles staan die de Belgische nummerplaten er gaan uitpikken. Die mensen krijgen dan de boodschap om rechtsomkeer te maken.

Maar uiteraard zijn er andere manieren om in de stad te geraken. Om in het stadion te geraken, zal het echter een krachttoer worden. Enkel mensen met een AZ-supporterskaart komen binnen. Een Antwerp-fan die al 17 jaar in Enschede woont, kon zelfs geen kaartje bemachtigen.

Deze namiddag is er een optreden van de band Suzan en Freek op de Oude Markt van Enschede. Normaal gezien is dat ook de verzamelplaats voor supporters bij Europese matchen. Benieuwd of daar enkele honderden Antwerpenaren gaan tussenlopen. Op sociale media is het duidelijk dat er velen gaan proberen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties