Yaremchuk maakte missers goed met assist: "Een grote spits moet die afmaken"
Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 14 reacties

Roman Yaremchuk na de overwinning tegen Rijeka

Yaremchuk maakte missers goed met assist: "Een grote spits moet die afmaken"
Foto: © photonews

Roman Yaremchuk en Laurent Depoitre stonden tegen Rijeka voor de tweede keer samen aan de aftrap. De Oekraïner krijgt makkelijk kritiek, miste enkele kansen, maar brak de match wel open met een prachtige assist.

Hij schudde -in zijn typische stijl- zijn tegenstander af in de zestien, zette voor en Depoitre moest maar voorbij Prskalo in doel werken. "Natuurlijk was het belangrijk om die assist te geven, zeker nadat ik twee goeie kansen miste. We hebben gewonnen, dus ben ik tevreden. Soms kunnen assists beter zijn dan goals."

"Nu kunnen we naar daar met een goed gevoel, al zal het geen makkelijke klus worden. Ze waren sterk in de verdediging, ik zag geen enkele zwakke schakel achterin. Of een 2-1 genoeg is? Het is niet genoeg, maar het is oké. In de laatste ronde voor de groepsfase is dit niet slecht."

Zeker dat we gingen scoren -Roman Yaremchuk

Bij de rust zag het er niet goed uit. "Ik miste die grote kans, dus was mijn gevoel in de kleedkamer niet top. Een grote spits moet die kansen gewoon afwerken. We kwamen de kleedkamer echter met vertrouwen uit. Ik was zeker dat we zouden scoren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties