Wanneer de afwezigheid van de VAR en de opoffering van Cimirot Standard helpen: "We hebben wat verwarring gezaaid"
Jordan Horwood
Jordan Horwood vanuit Sclessin
| 46 reacties

Wanneer de afwezigheid van de VAR en de opoffering van Cimirot Standard helpen

Wanneer de afwezigheid van de VAR en de opoffering van Cimirot Standard helpen: "We hebben wat verwarring gezaaid"
Foto: © photonews

Standard is door het oog van de naald gekropen tegen Frankfurt. Het maakte de winning goal in de blessuretijd en had eigenlijk al met z'n tienen moeten staan.

Geen VAR in de Europa League. Gelukkig maar voor Standard, anders moest Laifis van het veld tijdens de match tegen Frankfurt voor een tweede gele kaart. Voor een 'Mistaken identity' had de videoref in de Belgische competitie ingegrepen...

"Gelukkig was er geen VAR", glimlachte Paul-José Mpoku na de partij. "Voor een keer komt het ons goed uit. Jammer dat het niet buitenshuis gebeurt, maar we zijn toch tevreden met de beslissing."

Ik was hard aan het bidden 

Obbi Oularé

"Voor die actie was het wel fout voor ons", vond Obbi Oularé. "Ik zat toen nog op de bank en was hard aan het bidden dat Laifis niet van het veld gestuurd zou worden. Anders waren we geschoren. De jongens omringden de scheidsrechter en zo zaaiden we wat verwarring. En het heeft gewerkt!"

Bij Frankfurt waren ze iets minder opgezet met de betreffende fase. "Dat had altijd zijn tweede gele kaart moeten zijn. Met een numerieke meerderheid had het resultaat er anders uitgezien", liet trainer Adi Hütter optekenen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties