Liverpool telt negen punten voorsprong op dé titelconcurrent, maar de titelstrijd is om deze reden allebehalve beslecht
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties

Liverpool FC rekent zich nog niet rijk met riante voorsprong op Manchester City

Liverpool telt negen punten voorsprong op dé titelconcurrent, maar de titelstrijd is om deze reden allebehalve beslecht
Foto: © photonews

Liverpool FC zit op rozen na de winst tegen Manchester City. Maar toch durft niemand op Anfield Road al van een nakende titel te spreken. En dat heeft een specifieke reden.

Liverpool FC telt momenteel al acht punten voorsprong op eerste achtervolgers Leicester City en Chelsea FC. Manchester City - volgens velen de enige echte concurrent voor the Reds - volgt zelfs al op negen punten. 

Mag Liverpool de champagneflessen al het Kanaal laten oversteken? Het antwoord is simpel: nee. We keren even een jaar terug in de tijd. The Reds gaan 2019 in met een comfortabele voorsprong van zeven punten op Manchester City.

The Citizens slagen er uiteindelijk in om de kloof dicht te fietsen. Kevin De Bruyne en ploegmaats pakken uiteindelijk de titel na een razendspannend slot van de Premier League.

City niét uitgeteld

En zo’n ontknopingen zijn legio aan de Premier League. Het Engelse voetbal is niet alleen de zwaarste competitie ter wereld, maar ook de vele bekertoernooien - Jürgen Klopp deed vorige week nog zijn beklag - maken het enorm druk. We willen maar zeggen: City is nog niet uitgeteld.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties