'Barça anticipeert nu al na mislukte wintermercato en wil sterkhouder van Arsenal voor een prikje naar Catalonië halen'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
'Barça anticipeert nu al na mislukte wintermercato en wil sterkhouder van Arsenal voor een prikje naar Catalonië halen'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Barcelona wil deze zomer niets aan het toeval overlaten. De aanvallende problemen van de voorbije weken indachtig is de Catalaanse grootmacht zelfs al klaar om toe te slaan.

Door de blessurelast en het falen van de wintertransfers - of beter gezegd: het uitblijven van de verwachte winterkoopjes - was FC Barcelona genoodzaakt om de volle pot te betalen voor Martin Braithwaite. Dat kan je HIER nog eens nalezen. 

Eric Abidal beseft dat dat geen tweede keer mag gebeuren. De Spaanse kranten weten dan ook dat de technisch directeur van de Blaugrana zijn huiswerk deze keer wél degelijk aan het voorbereiden is. 

Barça wil zich in het tussenseizoen versterken met Pierre-Emerick Aubameyang. De Gabonese aanvaller gaat volgend seizoen zijn laatste contractjaar in bij Arsenal en kan voor een prikje worden weggekocht. 

Voor een prikje

Het is inmiddels al duidelijk dat Aubameyang geen oren heeft naar een verlengd verblijf in Londen. Barcelona maakt zich dan ook sterk dat Arsenal zal akkoord gaan met een transferprijs van (amper) dertig miljoen euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties