Standard en Stabaek dichtbij akkoord na bod van 800.000 euro
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 11 reacties

Standard heeft 800.000 geboden voor Andreas Hanche-Olsen

Standard en Stabaek dichtbij akkoord na bod van 800.000 euro
Foto: © photonews

De interesse van Standard in Andreas Hanche-Olsen is een pak concreter geworden. De Noorse verdediger lijkt heel hard op weg naar Standard na een bod van 800.000 euro.

De 23-jarige Hanche-Olsen is een polyvalente verdediger en moet Montanier wat meer opties achteraan geven. Om de Noorse verdediger binnen te halen heeft Standard nu een bod uitgebracht van 800.000 euro.

Volgens Het Nieuwsblad is Stabaek ook van ziens dat bod te accepteren en kunnen de onderhandelingen tussen spelers en club snel van start gaan. Door de kwalificatie voor de Europa League heeft Standard een leuke extra verdiend en dat geld kan het meteen in het versterken van de selectie steken.

De komst van Hanche-Olsen zou ook wel eens het vertrek van Kostas Laifis kunnen betekenen. De Cyprioot wil zich graag eens bewijzen in een grotere competitie en kijkt uit naar een nieuwe uitdaging.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21820 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties