Dimitri De Condé viel compleet uit de lucht bij het nieuws van Jess Thorup: "De spelers voelen zich in de steek gelaten"

Nils Wens
| 32 reacties
Dimitri De Condé viel compleet uit de lucht bij het nieuws van Jess Thorup: "De spelers voelen zich in de steek gelaten"
Foto: © photonews

Het nieuws van de dag is ongetwijfeld het vertek van Jess Thorup naar FC Kopenhagen. Dimitri De Condé, technisch directeur bij KRC Genk, gaf nu ook een reactie over het nieuws van de Deens trainer.

Voor Dimitri De Condé was het nieuws van Thorup naar FC Kopenhagen een complete verrassing. "De makelaar van Thorup heeft mij zondagmiddag op de hoogde gebracht. Ik viel compleet uit de lucht", staat te lezen bij Het Laatste Nieuws

Volgens De Condé heeft Thorup zelfs nog niets van zich laten horen na de overstap naar de Deense topclub. "Niemand (de spelers, staf en De Condé zelf) heeft op dit moment al iets van Thorup vernomen. Het is niet leuk dat hij vertrekt, maar vooral de communicatie maakt het vervelend."

De technisch directeur van KRC Genk legt uit dat er oplapwerk nodig zal zijn om de spelers klaar te krijgen tegen de volgende competitiewedstrijd. "Enkele spelers zijn kwaad en andere spelers zijn teleurgesteld. Ze voelen zich in de steek gelaten. "

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties