'Liverpool is al jaren geïnteresseerd in Doku, maar om deze reden mengden Engelsen zich deze zomer niet in de strijd'
Redactie
| 4 reacties

Liverpool FC houdt Jérémy Doku in de gaten, maar acht hem nog niet klaar voor A-kern

'Liverpool is al jaren geïnteresseerd in Doku, maar om deze reden mengden Engelsen zich deze zomer niet in de strijd'
Foto: © photonews

Stade Rennes betaalde afgelopen zomer 27 miljoen euro om Jérémy Doku weg te halen bij RSC Anderlecht. In Brussel werd ook een telegram uit Liverpool verwacht, maar die bleef uit. Nu kennen we ook de reden.

Liverpool FC volgt Jérémy Doku al sinds zijn vijftiende. Meer zelfs: het jeugdproduct van RSC Anderlecht werd er destijds uitgenodigd op Anfield Road voor een babbel met Jürgen Klopp en een ontmoeting met Sadio Mané en Mo Salah. 

The Reds hadden toestemming gekregen van Herman Van Holsbeeck om met Doku te praten. In ruil liet de Engelse grootmacht Lazar Markovic op huurbasis vertrekken naar Brussel. 

Afgelopen zomer was Liverpool op zoek naar een extra winger. Anderlecht had een telegram van de Engelsen - ze zijn tenslotte al eventjes geïnteresseerd en hielden al die tijd een lijn naar de speler open - verwacht, maar het bericht kwam niet.

Lange verlanglijst

Het Laatste Nieuws weet dat de Engelse landskampioen dat bewust heeft gedaan. Doku is momenteel té goed voor de U23, maar nog niet klaar om mee te strijden in de A-kern. Al blijft hij wel op de lange verlanglijst staan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties