De Witte gaat traditie bij Gent stoppen: "Dat soort misplaatste opmerkingen wil ik niet meer horen"
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 10 reacties

Ivan De Witte denkt eraan om de wekelijkse restaurantbezoekjes met de coach van KAA Gent te schrappen

De Witte gaat traditie bij Gent stoppen: "Dat soort misplaatste opmerkingen wil ik niet meer horen"
Foto: © Photonews

Hein Vanhaezebrouck is sinds enkele maanden opnieuw coach van KAA Gent. De coach werd terug naar de Ghelamco Arena gehaald op voorspraak van Ivan De Witte. Al lijken de gezellige avonden op restaurant verleden tijd.

Het is een publiek geheim dat Ivan De Witte en Michel Louwagie iedere maandagavond de voetjes onder tafel schuiven met de coach van KAA Gent. Op die manier wil het management weten wat er gebeurt op het sportieve vlak. 

“Maar ik denk niet dat we dat nog gaan doen”, verrast Ivan De Witte in Het Laatste Nieuws. “Bob Peeters zei een keertje op televisie dat een coach van Gent gastronomisch moet aangelegd zijn. Dat soort misplaatste opmerkingen wil ik niet meer horen.”

Met Hein Vanhaezebrouck of Michel Preud’homme zijn die etentjes nooit een probleem geweest

Ivan De Witte

Al sluit De Witte geen keukendeuren. “We zullen wel zien als de restaurants opnieuw open zijn, hé. Met Hein Vanhaezebrouck of Michel Preud’homme zijn die etentjes nooit een probleem geweest. Al heb ik andere trainers gekend die op zo’n avond op hun ongemak aan tafel zaten.”

Goed management

“Maar zo’n meetings zijn een eigen leven gaan leiden”, besluit de voorzitter van de Buffalo’s. “Ik wil op zo’n momenten vooral weten wat ik voor de coach kan doen om het hem gemakkelijker te maken. Bij Club Brugge staan Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert ook dicht bij hun coach, hé. Ik noem dat gewoon goed management.”
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties