KV Mechelen tankt vertrouwen na ruime overwinning tegen Nederlandse eersteklasser

Seppe Frans
| 4 reacties

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

KV Mechelen zit tijdens deze interlandbreak niet stil. Het kwam woensdag meteen in actie tegen Willem II. De jongens van Wouter Vrancken speelden een ijzersterke oefenpartij. Uiteindelijk werd er ook makkelijk gewonnen van hun Nederlandse tegenstander.

KVM liet Yannick Thoelen, Geoffry Hairemans, Igor De Camargo, Joachim Van Damme en Gustav Engvall starten zodat ze speelritme konden verzamelen.

Op het kwartier kwam de thuisploeg al op voorsprong. Onur Kaya schilderde het leer knap op het hoofd van Joachim Van Damme, die op zijn beurt de bal tegen de touwen knikte. Nadien was het opnieuw Kaya die een ploegmaat, deze keer De Camargo, op weg zette naar de dubbele voorsprong. Vlak voor rust knalde Hairemans een bal vanop de rand van de zestien meter in de verste hoek binnen.

Aan de start van de tweede helft werd er veelvuldig gewisseld. Onder meer Druijf, Storm, Bijker en Cuypers kwamen tussen de lijnen. Willem II maakte nog de eerredder, maar uiteindelijk zette Cuypers de ruime 4-1 eindstand op het bord.

KV Mechelen had negentig minuten volledige controle over de wedstrijd en tankt hiermee ook het nodige vertrouwen.