Analist heeft geen hoop meer voor Beerschot: "Duidelijk plan voor 1B opmaken"

Analist heeft geen hoop meer voor Beerschot: "Duidelijk plan voor 1B opmaken"

Volg Beerschot nu via WhatsApp!

De sportieve problemen bij Beerschot zijn een doorn in het oog van analist Mo Messoudi. Hij is ook scherp voor de spelers.

Voor Messoudi was de promotie naar de Jupiler Pro League heel mooi, al moet je er wel bij zeggen dat dit gebeurde vanop de vijfde plaats. “Het systeem met twee periodekampioenen bestaat nu niet meer, met de huidige formule was Beerschot misschien zelfs nooit gepromoveerd”, zegt Messoudi aan GVA.

Het vertrek van Tarik Tissoudali was het complete einde van Beerschot. “Deze zomer werden er dan ook nog eens te veel spelers aangetrokken die de Belgische competitie niet kennen. Er werd veel geld betaald voor jonge buitenlandse spelers die Beerschot als een tussenstapje zien in hun verdere carrière. Met zo'n spelers kan je geen degradatiestrijd aangaan.”

Goedkomen zal het volgens Messoudi niet meer dit seizoen. “Het bestuur zal een moeilijke evenwichtsoefening moeten maken. Enerzijds zou je Seraing heel misschien nog kunnen inhalen, maar anderzijds moet je toch vooral werk maken van een duidelijk plan om in 1B meteen weer strijdvaardig te kunnen zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties