Analyse Hein Vanhaezebrouck verbindt ferme conclusies aan duel met West Ham United: "Zeer interessant voor de toekomst"

Hein Vanhaezebrouck verbindt ferme conclusies aan duel met West Ham United: "Zeer interessant voor de toekomst"
Foto: © photonews

Het Europees seizoen van KAA Gent zit erop, nadat in de kwartfinales van de Conference League werd verloren van West Ham United. Een match waarvan Hein Vanhaezebrouck veel leerde.

KAA Gent wil zondag KV Oostende opzijzetten om hun plekje in play-off 1 te vrijwaren en daarna ook opnieuw Europees voetbal af te dwingen.

In play-off 1 zal het uitkijken worden naar wie zich nog allemaal laat zien, met oog ook op de toekomst bij de Buffalo's.

Druk

Vadis Odjidja en Sven Kums zijn einde contract, mogelijk dat er ook op andere plaatsen aan versterking moet worden gedacht.

In de verdediging zit Gent sowieso niet dik, een extra doelman staat altijd op het verlanglijstje en wat als er een of meerdere aanvallers vertrekken?

© photonews

Hein Vanhaezebrouck lijkt alvast veel te zullen leren van de match tegen West Ham United, omdat dat er eentje op het hoogste niveau is - eentje die doet denken aan play-off 1.

"Het was een wedstrijd met veel druk. Dan zie je wie dat aankan en wie niet", aldus Vanhaezebrouck na de wedstrijd in Londen op zijn persconferentie.

Interessant voor de toekomst

"Er waren er bij van wie ik dacht dat ze het aankonden en die het toch moeilijk hadden. Dit was zeer interessant voor de toekomst." 

Onder meer Julien De Sart ging onderuit na enkele goede maanden in de competitie, achterin beleefde Okumu een moeilijke avond inclusief penaltygeval.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Conference League

Nieuwste reacties