Conflict Tedesco - Courtois: 'Voetbalbond grijpt in en wil ver gaan'

Conflict Tedesco - Courtois: 'Voetbalbond grijpt in en wil ver gaan'
Foto: © photonews

De Rode Duivels wonnen met 0-3 zakelijk in en tegen Estland. Maar het ging natuurlijk vooral over Thibaut Courtois de voorbije dagen.

Thibaut Courtois stuurde zijn kat naar Estland na een dispuut met bondscoach Domenico Tedesco. En beiden gooiden nogal met modder naar elkaar.

De keeper claimt een blessure te hebben aan de knie, maar Tedesco spreekt dat tegen. Hij wilde niet liegen en was op een persconferentie duidelijk.

Dat Courtois het oefenkamp verliet kwam omdat hij de aanvoerdersband niet kreeg tegen Oostenrijk. De rest is geschiedenis.

De voetbalbond heeft nu besloten te willen bemiddelen tussen beide partijen. Hier en daar wordt namelijk gevreesd voor het einde van de doelman bij de nationale ploeg.

Excuses

En dat wil de KBVB koste wat het kost vermijden. En dus willen ze ver gaan in hun onderhandelingen en bemiddelingspogingen.

De bond zou volgens Het Nieuwsblad wel eerst willen dat Courtois zich gaat excuseren, alvorens ze gesprekken willen opstarten. Rest de vraag of de goalie daartoe bereid is. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties