Charles De Ketelaere nu al onherkenbaar in vergelijking met vorig seizoen

Charles De Ketelaere nu al onherkenbaar in vergelijking met vorig seizoen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Atalanta won in de Europa League met 2-0 van Rakow. Charles De Ketelaere scoorde voor zijn Italiaanse werkgever.

Atalanta zette in de eerste groepswedstrijd van de Europa League Rakow Czestochowa met 2-0 opzij. Na zijn goal in de Serie A scoorde Charles De Ketelaere nu ook in Europa.

Daarmee lijkt hij nu al onherkenbaar, in vergelijking met zijn vorige seizoen bij AC Milan. Onze landgenoot was zelfs kritisch, ondanks de zege.

“Nochtans hadden de ploeg en ik meer kunnen scoren”, zei hij na de zege tegen de Polen. “Maar ze haalden twee keer de bal van de lijn. Toch ben ik tevreden met mijn goal en dat we op deze manier aan de Europa League starten. Of de coach mijn vertrouwen heeft veranderd? Ik voel me hier goed, ja.”

De Ketelaere is een ideale pion voor zijn trainer Gaspirini. “Charles kan onze diepe spits zijn in nood. Het is niet zijn beste plek, maar met zijn kwaliteiten kan hij die rol invullen. Charles heeft gestalte en is niet lui - hij stelt zich altijd in dienst van de ploeg”, klonk het.

“Charles speelde een geweldige wedstrijd en was beslissend, hij deed het prima als diepe spits in de tweede helft. Het is een jonge speler die nog veel kan groeien. Gelukkig heeft hij een goeie basis en houding.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties