Zorgt Debast voor onrust? 'Anderlecht wil Club Brugge aftroeven voor nieuwe verdediger en heeft lijstje klaar'

Zorgt Debast voor onrust? 'Anderlecht wil Club Brugge aftroeven voor nieuwe verdediger en heeft lijstje klaar'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zowel RSC Anderlecht als Club Brugge zitten vrij dunbezaaid als het gaat over verdedigers. En dat kan dus zijn gevolgen hebben op de transfermarkt aankomende winter en zeker volgende zomer.

Zowel RSC Anderlecht als Club Brugge kunnen in de verdediging extra manschappen gebruiken. En daarbij vissen ze al eens in dezelfde vijver.

Nu diverse teams waaronder Frankfurt steeds nadrukkelijker aan de mouw van Zeno Debast beginnen te trekken, zijn ze bij Anderlecht extra waakzaam.

Mihajlo Ilic
© photonews

Volgens Sacha Tavolieri ligt er al een lijstje klaar met namen die ze bij paars-wit graag zouden inlijven bij hun kern. En daarbij ook een naam die vorige week al eens ten berde kwam. 

2027

De 20-jarige Mihajlo Ilic van Partizan Belgrado staat namelijk al even op de radar van Anderlecht, terwijl ook Club Brugge er de boomlange verdediger graag zou bij hebben. Dat kan voor een leuk opbod gaan zorgen.

Partizan Belgrado heeft wel al laten weten in de Servische media dat ze hem deze winter zeker niet willen kwijtspelen. Er zouden bovendien ook teams uit andere landen op hem azen en hij ligt nog tot juni 2027 onder contract.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties