Supporters Gent veroveren het internet met transfergeruchten: "De Sloveen Dove Mansoren en Litouwer Nevr Nooyt zijn op komst"

Supporters Gent veroveren het internet met transfergeruchten: "De Sloveen Dove Mansoren en Litouwer Nevr Nooyt zijn op komst"
Foto: © photonews

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

KAA Gent heeft door de Afrika Cup, de Asian Cup, een aantal blessures én het vertrek van Malick Fofana en Emmanuel Gift Orban plots geen brede kern meer. Matte Smets is mogelijk op komst, maar het mag nog steeds meer zijn volgens de supporters van de Buffalo's.

Met Daniel Schmidt en Daisuke Yokota kwamen al twee Japanse versterkingen naar de Ghelamco Arena, Matte Smets van STVV zou de derde versterking kunnen worden. Maar Michel Louwagie deed eerder flinke beloftes en wilde versterkt uit de wintermercato komen.

Dan zal er zeker nog een creatieve aanvaller bij moeten en als het even kan ook nog een extra verdediger. De supporters van Gent amuseerden zich de voorbije weken alvast enorm en kondigden om de haverklap nieuwe spelers aan, met de meest ludieke namen op kop.

Er was hier en daar uiteraard ook de nodige kritiek, maar dus ook grapjes. Een bloemlezing vanop X over wat er de voorbije dagen allemaal passeerde:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties