'KAA Gent drukt door en wil nu ook andere subtopper beroven van sterkhouder'

'KAA Gent drukt door en wil nu ook andere subtopper beroven van sterkhouder'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KAA Gent heeft een akkoord gevonden met STVV over Matte Smets, maar het wil ook bij een andere subtopper gaan shoppen. De interesse is niet nieuw, maar wordt nu wel nog wat extra aangezwengeld.

KAA Gent maakt werk van de komst van Leonardo Da Silva Lopes, middenvelder bij Cercle Brugge. Die is in juni einde contract bij De Vereniging, maar zou deze winter graag al andere oorden gaan opzoeken. Daarbij dacht de speler zelf aan een overstap naar Engeland.

De 25-jarige Portugees speelde in het verleden al bij Hull City, Wigan en Peterborough onder meer en zou dus graag terugkeren naar Engeland. Tot op heden is er van aan de andere kant van het kanaal echter nog geen concrete interesse gekomen.

Da Silva Lopes Leonardo

En dus zoekt de middenvelder andere opties. Dit seizoen speelde hij al 1154 minuten over vijftien wedstrijden over alle competities heen bij Cercle Brugge. Daarin scoorde Leonardo Da Silva Lopes ondertussen twee doelpunten.

KAA Gent wil hem nu graag inlijven. Ook vorige week was er al sprake van, maar nu drukken de Buffalo's door volgens Het Laatste Nieuws. De speler heeft een marktwaarde van 2,5 miljoen euro, maar lijkt voor een prikje te kunnen verkassen naar de Arteveldestad.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties