Wou Geel speler Waasland omkopen?

Kristof Blomme
| 0 reacties
Wou Geel speler Waasland omkopen?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Geel won maandag de eerste wedstrijd van de eindronde met 0-2 op het veld van Waasland. Nadien lekte echter uit dat iemand van Geel Jerry Poorters wou omkopen.

Voor de match van maandag kreeg Jerry Poorters, verdediger bij Waasland, telefoon van iemand van Geel. De speler zou 6000 euro krijgen om de twee matchen tussen Geel en Waasland te vervalsen. Poorters scheepte de beller af en meldde het incident meteen aan  clubmanager Dirk Poppe. Hij schakelde de gerechtelijke politie in. Die nemen de zaak heel ernstig. Opmerkelijk: Poorters ging bij het tweede Geelse doelpunt niet vrijuit, een pijnlijk toeval.

Bij Geel zei men helemaal van niks te weten. Volgens de voorzitter wil iemand de club gewoon in een slecht daglicht stellen. Keersmaekers wist zaterdag al dat zijn club werd beschuldigd door Waasland en schakelde meteen de voetbalbond in. Niemand van het bestuur heeft met iemand van Waasland gesproken aldus nog Keersmaekers. Bovendien diende Waasland nog een klacht in omdat de transfer van De Wilde administratief niet in orde zou geweest zijn. De 0-2 uitslag is dus onder voorbehoud.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties