Fiorentina moet Fiore niet meer hebben

K M
| 0 reacties
Fiorentina moet Fiore niet meer hebben
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Stefano Fiore zal volgend seizoen niet meer te zien zijn in de kleuren van Fiorentina. La Viola bracht immers geen bod uit op de middenvelder bij Valencia. Dit toch althans de zakenwaarnemer van de speler, Federico Pastorello, en een teleurgestelde Fiore.
 
Pastorello: “Fiore zal niet langer een Gigliato zijn. Spijtig genoeg waren zijn inspanningen het afgelopen seizoen niet genoeg. Valencia was immers bereid om de speler te verkopen. Fiorentina wou echter gewoon het huurcontract vernieuwen en niets meer. Fiore is teleurgesteld want hij verwachtte op een andere manier te worden behandeld.”
 
Fiore: “Ik weet dat Valencia Fiorentina de mogelijkheid gegeven heeft om mij aan te trekken, maar ze hebben geen cent geboden. Blijkbaar willen ze mij niet houden. Ik heb mijn best gedaan om duidelijk te maken dat ik wou blijven en ik wou zelfs heronderhandelen omtrent mijn loon.”
 
“Spijtig genoeg moet ik nu het pessimisme die mijn zakenwaarnemer al had delen simpelweg omdat er geen bod is geweest. Ik ben droevig omdat ik een mooi seizoen achter de rug heb en veel opofferingen heb gedaan. Een terugkeer naar Spanje? Ik weet het niet. Ik heb nog niet nagedacht over de volgende stap in mijn carrière omdat ik er van overtuigd was dat ik bij Fiorentina zou blijven. Ik moet nu elke mogelijkheid evalueren en een terugkeer naar de Primera Division is een optie.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties