Grondin: 'Gent zal zeker goed seizoen draaien'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Grondin: 'Gent zal zeker goed seizoen draaien'
Foto: © SC

Christophe Grondin lijkt vlak voor de competitiestart al helemaal aangepast aan zijn nieuwe club AA Gent. In verschillende kranten wordt hij als de topaanwinst van de Buffalo's aanzien. Grondin lijkt de verbeterde versie van Nebojsa Pavlovic die er vorig seizoen op de positie van verdedigende middenvelder stond. Het feit dat de Serviër nu aan Lokeren wordt gelinkt, betekent wellicht dat Grondin als vaste waarde zal starten.

"Gent is zeker en vast een stap vooruit. Je merkt het aan alles maar vooral aan de spelerkern die veel spelers met veel kwaliteit telt. De concurrentie is hier groot maar dat moet ook als je een plaats bij de top-4 ambieert. Zelf voelde ik me klaar voor een stap hoger op. Via Georges Leekens wist ik van de Gentse belangstelling maar toen hij wegging, was er toch even twijfel. Uiteindelijk moest ik sowieso met een nieuwe coach aan het seizoen beginnen en de huidige technische staf levert echt wel sterk werk. Ik ben naar hier gekomen om een sterk seizoen te spelen, bij voorkeur in de basis. Dezelfde ambitie voel ik bij de club en ik ben er dan ook zeker van dat we een goed seizoen zullen spelen", aldus Grondin in Het Nieuwsblad.

Grondin trok op 17-jarige leeftijd van het Franse Toulouse naar Engeland om er bij Birmingham City zijn geluk te beproeven. Hij deed er zijn contract uit en via een jaartje SK Ronse en een korte terugkeer naar Toulouse, belandde Grondin in januari van 2005 bij Cercle Brugge. Daar ontwikkelde hij zich als één van de grote sterkhouders van het team. [TH]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties