Jestrovic keert terug naar zijn vaderland

Jestrovic keert terug naar zijn vaderland
Foto: © SC

Nenad Jestrovic keert terug naar Servië om zijn voetbalcarrière verder te zetten. Hij heeft bij topclub Rode Ster Belgrado een contract ondertekend voor twee seizoenen. Hij moet er de opvolger worden van de naar Club Brugge vertrokken Dusan Djokic. Naar eigen zeggen is de transfer van Jestrovic in Servië ingeslagen als een bom.

"Ik ben blij dat ik weer in Servië kan spelen", steekt de ex-aanvaller van Excelsior Moeskroen en Anderlecht van wal. "Rode Ster heeft nog een kans om in de Champions League te spelen. Ik zou dolgraag Anderlecht ontmoeten", aldus de ex-topschutter in de Waalse krant La Dernière Heure.

"Mijn transfer is in Servië ingeslagen als een bom. Ik heb nu twee weken nodig om fysiek helemaal in orde te raken. Daarna zal ik het Maracana-stadion doen ontploffen. Ik kon bij Al-Nasr een fabuleus nieuw contract tekenen, maar ik ben vooral blij dat ik weer naar Servië kan terugkeren", aldus Jestrovic.

Jestrogol schepte de voorbije twee jaar poen in het Midden-Oosten nadat hij Anderlecht moest verlaten. Nu zet hij het sportieve aspect weer centraal. "Het voetbal ginder verschilde erg veel van het voetbal hier. Ik moest daar alles alleen doen. Maar financieel ben ik wel binnen voor de rest van mijn leven", besluit de Serviër.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties