Caparrós beboet, Koeman vergeeft

Harald Berings
| 0 reacties
Caparrós beboet, Koeman vergeeft
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Athletic Bilbao heeft drie spelers flink aangepakt voor een nachtelijk uitje. In Valencia gunt Ronald Koeman banneling Angulo een tweede kans.

Francisco Yeste, Iban Zubiaurre en Asier Del Horno waren eerder deze week tot in de vroege uurtjes te vinden in het nachtleven van Bilbao. Coach Joaquín Caparrós en het Baskische bestuur waren absoluut niet te spreken over het gedrag van hun spelers. De drie mogen zich aan een ernstige boete verwachten, zo klinkt het. Sportief zou de nachtelijke uitspatting echter geen gevolgen hebben. Het trio mag zaterdag dus aantreden in het thuisduel tegen Levante. Momenteel staan de Basken op een weinig comfortabele vijftiende plaats, die ze moeten delen met Osasuna, Deportivo en Murcía. De voorlaatste, Recreativo Huelva, volgt slechts op één punt.

Ander nieuws uit oostelijkere hoek: bij Valencia lijkt Miguel Ángel Angulo dan toch nog een tweede kans te krijgen bij trainer Ronald Koeman. Kort na het aanstellen van de Nederlander kregen een aantal spelers, waaronder Santiago Cañizares en Angulo, te horen dat ze niet meer nodig waren bij de Vleermuizen. Tot nu toe hield Koeman voet bij stuk, maar Angulo mocht woensdag op de training dan toch meedoen in een partijtje van de A-kern. Meer zelfs, de spits werd bij het onderlinge wedstrijdje bij de basiself ingedeeld. Afwachten of Angulo zaterdag ook wordt opgenomen in de wedstrijdkern. Dan neemt de nummer negen van de Primera División het thuis op Real Betis.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties