Bobsam: 'We krijgen te weinig krediet'

Dirk Pieters
| 0 reacties
Bobsam: 'We krijgen te weinig krediet'
Foto: © SC

Antwerp neemt het zondagnamiddag op tegen Hamme. Een wedstrijd die de Great Old maar beter kan winnen wil het zich nog plaatsen voor de eindronde. De ploeg van trainer Warren Joyce zag Lierse zaterdagavond gelijk spelen tegen Geel.

Als Antwerp wil winnen zal het al zeker moeten proberen om de nul te houden. Daar moeten mogelijk Ransford Addo en Bobsam Elejiko voor zorgen. Laat deze twee heren nu net de grote schuldigen zijn van de zwakke resultaten van de laatste weken volgens de supporters. “Ik kan al een heel seizoen op weinig krediet van de achterban rekenen. Antwerp heeft een schitterend publiek, maar ze hebben hun favorieten en daar horen wij niet bij”, aldus Elejiko.

Volgens de centrale verdediger doen ze er alles aan om de ploeg te helpen. “Ik vind niet dat ik als enige schuld tref. Verdedigen is een collectief gebeuren. Wij doen echt ons best. Ik probeer al weken een derde gele kaart te vermijden omdat we achteraan geen wisselmogelijkheden hebben. Ik doe dat in het belang van de ploeg, maar dat ziet niemand.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties