Tubeke zoekt versterking bij degradanten

Tom Martens
| 13 reacties
Tubeke zoekt versterking bij degradanten

2 dagen na het vieren van de promotie wil Tubeke zich al versterken. Enkele spelers van FC Brussels en STVV hebben zich alvast aangeboden.

Promovendus AFC Tubeke zit met een groot probleem, ze hebben voor volgend seizoen amper 6 spelers onder contract staan. Dat zal eerstdaags veranderen, want enkele spelers van degradanten FC Brussels en STVV hebben zich aangeboden.

Tubeke lijkt dan ook in te gaan op de aanbiedingen die ze krijgen, want er zou serieuze interesse zijn in Alan Haydock, de kapitein van Brussels.
Maar ook Matumona Zola, Julien Gorius en Christian Landu-Tubi zouden op dat lijstje staan. Zowel Alan Haydock, als Matumona en Gorius spelen op het middenveld. 
Landu-Tubi is een snelle counterspits, en past dus perfect in de tactiek van Tubeke. Eerder trok Tubeke al Julien Pinelli en Michael Jonckheere ( beiden b-kern van Brussels ) aan.


Maar ook enkele spelers van STVV zouden op het lijstje van Tubeke staan. Er wordt gedacht aan Simon Mignolet, die doelman Berghmans zou moeten opvolgen. Ook Sebastian Gobec, een linksachter, zou zich hebben aangeboden bij Tubeke. Maar ook spits Adamo Coulibaly zou naar de neo-eerste klasser kunnen.



Voorts wordt er met José Riga gepraat, hij zou eventueel de nieuwe trainer worden zodat Philippe Saint-Jean technisch directeur wordt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties