Diegem tevreden met vijfde plaats

Rombaux Gunther
| 2 reacties
Diegem tevreden met vijfde plaats

Diegem Sport behaalde afgelopen weekend zijn tweede overwinning op rij en nestelt zich hiermee op een gedeelde vijfde plaats waar de club uiterst tevreden mee is.

Tijdens de voorbije speeldag behaalde Diegem Sport een zuinige 1-0 zege tegen URS Centre door een doelpunt van de 30-jarige routinier van de club Pieter Jacobs. Bovendien eindigde de club de partij met een verdediging waarvan drie van de vier spelers uit de eigen jeugd komen. Diegem trainer Wilfried Wielandts toonde zich een tevreden man met de onverhoopte vijfde plaats en de overwinning ondanks de iets mindere prestatie van zijn team.

“Het liep inderdaad iets minder dan in onze voorgaande wedstrijd op Wetteren maar laat ons duidelijk zijn dat we tot op heden nog nergens weggespeeld zijn en dat bewijst dat we over voldoende kwaliteit beschikken in onze kern. Nieuwkomer Centre is een degelijke tegenstander en laat zich niet zomaar opzij zetten, hun plaats in de linkerkolom is daar niet vreemd aan. We gaven amper kansen weg maar wanneer we in balbezit waren verliep het iets te stroef, wat nog voor verbetering vatbaar is. Met de zeven punten die we al tellen kunnen we alleen maar tevreden zijn en het kan altijd nog beter,” aldus sprak Wielandts.

Intussen blikt de trainer alvast vol vertrouwen uit naar de komende confrontatie met streekgenoot Woluwe-Zaventem. “ Zij zullen ons ongetwijfeld wel de favorietenrol toeschuiven maar ik denk dat onze buren eerder deze rol mag toegeschreven worden aangezien zij met Stuckens, Janssens en Stockx over enkele klasbakken beschikken die het verschil kunnen maken en bovendien kenden ze een goede start en staan ze op een knappe eerste plaats. Toch zullen we ons niet zomaar laten opzij zetten, we zullen er alles aan doen om het hen lastig te maken,” verkondigde de Diegemse coach.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties