Hoge ticketprijzen in Union

Rombaux Gunther
| 3 reacties
Hoge ticketprijzen in Union

Degradant Union Saint-Gilloise mag dan al in derde klasse actief zijn toch behoudt de club zijn hoge ticketprijzen, tot grote ergernis van de bezoekende supporters.

De bezoekende supporters aan het Joseph Mariën stadion van Union zijn allerminst te spreken over de hoge ticketprijzen die de club hanteert, om een voetbalwedstrijd in derde klasse bij te wonen dient een voetballiefhebber maar liefst 15€ neer te tellen, een prijs die velen de wenkbrauwen doet fronsen. Bovendien voorziet de club met 537 zitplaatsen maar een beperkt aantal plaatsen voor zijn bezoekende supporters, naar verluidt omwille van de opgelegde richtlijnen door binnenlandse zaken. In zijn twee voorgaande thuiswedstrijden dienden Oudenaarde en Sottegem hun tickets vooraf aan de man te brengen aan woekerprijzen en aan zijn komende tegenstander, Eendracht Aalst, stelde Union eveneens een beperkt aantal tickets ter beschikking aan deze hoge prijs.

De Aalsterse supporters krijgen komende vrijdag alvast de kans om hun ticket aan te schaffen tijdens een voorverkoop vanaf 18.30u in het Aalsterse clubcafé. Aangezien de Ajuinen steeds door een grote menigte gesteund wordt zullen de fans zich komende vrijdag dus moeten reppen om één van deze 537 tickets in de wacht te slepen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties