Juhasz: 'Sergio zorgde voor problemen'

De Nijs Michael
| 0 reacties
Juhasz: 'Sergio zorgde voor problemen'

Anderlecht en Standard kijken elkaar vrijdag in de ogen, maar geen van beiden had een goede generale repetitie. Standard oogde tegen Tubeke vermoeid na de Europese wedstrijd tegen Everton, terwijl Anderlecht heel wat moeite had met Charleroi.

Roland Juhasz bevestigt dat Anderlecht het moeilijk had met Charleroi, maar de overwinning was volgens hem wel verdiend. "Naarmate de wedstrijd vorderde begon de ploeg beter te draaien en in de tweede helft hadden de verdedigers van paars-wit nog maar weinig werk", vertelt de Hongaar in de krant. "Ik weet niet wat er de eerste vijf minuten misging. Sergio van Charleroi zorgde voor problemen. We vonden daar niet meteen een oplossing voor. We kregen in een paar minuten drie tegenaanvallen te verwerken, maar daarna hebben we nog maar weinig problemen gehad. In de tweede helft hebben ze ons niet meer bedreigd."

Vrijdag zakt Anderlecht dus af naar Luik. Iedereen beseft dat het een moeilijke wedstrijd zal worden, maar Juhasz kijkt met vertrouwen vooruit. "We zullen vrijdagavond zien wie de beste is", klinkt het strijdvaardig. "In de competitie zijn de punten het belangrijkste en we hebben momenteel evenveel punten als Standard. We willen winnen op Standard, maar azen niet speciaal op revanche. Het is een belangrijke wedstrijd, maar die van een week erna tegen Moeskroen is ook belangrijk. We gaan alleszins naar Sclessin om te winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties