Stijnen en Akpala mochten Bailly nog niet bezoeken

Anthony Van der Planken
| 11 reacties
Stijnen en Akpala mochten Bailly nog niet bezoeken
Foto: © SC

Logan Bailly ligt nog steeds in het ziekenhuis. De doelman van Racing Genk kwam eergisteren ongelukkig in contact met Club Brugge - spits Joseph Akpala en werd bewusteloos afgevoerd.

Ondertussen lijkt Bailly weer min of meer in orde, maar bezoek mag hij nog niet ontvangen. Club - keeper Stijn Stijnen en ploegmaat Joseph Akpala werd gisteren immers afgeraden om langs te komen. "Ik wou mijn collega-keeper van de nationale ploeg vandaag bezoeken", vertelt Stijnen op clubbrugge.be.

"Ook Joseph Akpala wilde graag bij Logan langsgaan, om te informeren naar zijn gezondheidstoestand en om Logan te verzekeren dat hij geen enkele kwade intentie had bij het aangaan van dat duel. De dokters hebben ons evenwel afgeraden om vandaag al tot in Genk te komen. Logan ligt op een donkere kamer en dit zeker nog twee dagen. Het is nu onze bedoeling om hem donderdag te bezoeken, als wij daar dan de toestemming van de artsen voor krijgen uiteraard. Maar men heeft ons alvast verzekerd dat het ondertussen al veel beter gaat met Logan."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties