Analyse Trio aan de leiding in Oost-Vlaanderen

Gentil Dossche
| 0 reacties
Trio aan de leiding in Oost-Vlaanderen
Foto: © SC

Nu ook SK Maldegem zijn eerste punten moest inleveren krijgen we 3 ploegen aan de kop van de rangschikking. De twee doelpunten die FC Vrasene eindelijk lukte leverden meteen ook het eerste seizoenspunt op.

Massale belangstelling voor de derby tussen SK Maldegem en Eendracht Aalter. Alhoewel de aanvalsgolven mekaar bleven opvolgen werd er niet gescoord en daarin had vooral de bezoekende goalie een groot aandeel. Maldegem blijft aan de leiding met 10 op 12, Aalter moet het met 3 op 12 stellen. Eindscore 0-0.
 
Evergem Center opende sterk op bezoek bij SK Bellem dat slechts heel even van een ommekeer mocht dromen. Evergem klimt meteen terug naast Maldegem aan de leiding, terwijl Bellem in het 2de peloton zit met 4 op 12. Einduitslag 2-3.
 
FC Voorde kon op eigen terrein wel de eerste mooie kansen afdwingen maar niet verzilveren. Dat deed FC Eeklo in de 2de helft wel. Met 10 op 12 sluit Eeklo aan bij Maldegem en Evergem. Voorde zakt naar de voorlaatste plaats met 2 op 12. Eindscore 0-2.
 
Een gretig gestart SK Lebbeke kreeg Terjoden-Welle niet murw, vergat enkele kansen af te werken en moest in de slotminuut ook nog een gelijkspel toestaan. Als 4de ongeslagen ploeg dit seizoen staat Lebbeke op rang 4 met 8 op 12. Terjoden glijdt naar peloton 2 met 4 op 12. Einduitslag 2-2.
 
In de derby met Klauwaerts Kemzeke bleek Sint-Gillis-Waas een maat te sterk voor de bezoekers, al hadden die de eerste grote kans. Met 7 op 12 vinden we Sint-Gillis-Waas in peloton 1 terug. Kemzeke blijft in peloton 2 met 4 op 12. Eindscore 3-0.
 
Na een massaal slotoffensief van de thuisploeg moest Jong Lede twee punten inleveren bij FC Vrasene. Bijgevolg zit ook Jong Lede in peloton 1 met 7 op 12. Met dit eerste puntje is voor Vrasene de competitie gestart al zitten ze nog wel met de rode lantaarn opgescheept. Einduitslag 2-2.
 
JV Kruibeke begon sterk aan zijn partij tegen Eendracht Appelterre en opende snel de score. De thuisploeg liet wel na om de voorsprong veilig te stellen en de bezoekers kwamen meer in de wedstrijd. Na een snelle tegenaanval was het toch zo ver en Appelterre was er aan voor de moeite. Ook Kruibeke vertoeft in het 1ste peloton van 7 op 12, Appelterre in het 2de met 4 op 12. Eindscore 2-1.
 
Kwik Eine nam het begin voor zijn rekening bij SKDJ Lovendegem en kon dat ook in een voorsprong omzetten. Na de rust kwam de thuisploeg meer aan bod en dat resulteerde in een eerste overwinning. Met 3 op 12 kan geen van beide ploegen gewag maken van een goed seizoensbegin. Einduitslag 2-1.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Oost-Vlaanderen (1)

Nieuwste reacties