Wasilewski spreekt na BATE-debacle

Mathias Dumarey
| 7 reacties
Wasilewski spreekt na BATE-debacle

Marcin Wasilewski, de Poolse verdediger van Anderlecht, kreeg bakken kritiek over zich heen in het seizoensbegin en de uitschakeling tegen BATE Borisov in de voorronde van de Champions League. Nu spreekt de rechtsback voor het eerst over die periode.

"Ik voel me nog altijd schuldig", zegt Marcin Wasilewski vandaag in de krant Het Laatste Nieuws. De Poolse international lag met een domme strafschopfout mee aan de basis van de 1-2-thuisnederlaag tegen BATE Borisov. "Ik heb niet naar de samenvatting van Real Madrid-BATE willen kijken. Ik kon het gewoon niet. We hebben daar een heel grote kans laten liggen. Zelf wou ik het zo goed mogelijk doen, maar het is zo slecht uitgedraaid. Ik voel me daar ongelooflijk slecht bij", aldus Wasilewski.

Toch vindt de Pool dat het nu beter met hem gaat, en vooral, dat de situatie hem sterker gemaakt heeft. Hij blikt dan ook al uit naar de wedstrijd van komende vrijdag tegen landskampioen Standard. "We staan voor een zware opdracht. Standard was tegen Liverpool minstens de evenknie, of misschien zelfs beter. Maar wij moeten ook niet twijfelen, ook al hebben we een waslijst aan geblesseerden. De anderen moeten er klaar voor zijn. We moeten ginds gaan voor de drie punten. Ik wil Anderlecht er absoluut bovenop helpen", besluit de Pool.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties