Zitka: 'Ik heb vertrouwen in mijn verdedigers'

De Nijs Michael
| 0 reacties
Zitka: 'Ik heb vertrouwen in mijn verdedigers'

Anderlecht trekt vrijdag naar Sclessin. Beide clubs staan samen met Moeskroen aan de leiding, de clash tussen de rivalen zal dus uiterst geladen zijn. Daniël Zitka heeft alvast het nodige vertrouwen in zijn verdedigers.

Anderlecht zag Nicolas Pareja onlangs naar het Spaanse Espanyol Barcelona vertrekken, maar dat is niet meteen een probleem volgens Zitka. "Het is wat schuiven in de verdediging, maar we hebben genoeg mensen om het op te lossen", vertelt de doelman in de krant. "Pareja was al sinds begin augustus naar de Olympische Spelen vertrokken, dus we hadden ons al aangepast aan zijn afwezigheid. Ik heb vertrouwen in de kwaliteiten van al de verdedigers".

Vrijdag wordt ook een speciale avond voor Dieumerci Mbokani. De aanvaller maakte enige tijd geleden nog het mooie weer bij Anderlecht, maar vertrok daarna richting Standard. "Toen hij nog bij ons speelde, was hij al sterk, maar nog onregelmatig", weet Zitka. "Hij is de gevaarlijkste speler van Standard. Hij is onvoorspelbaar. Vrijdag zal ik één obsessie hebben: de nul houden. De rest hangt niet van mij af."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties