OHL zoekt versterking bij Anderlecht en Westerlo

De Nijs Michael
| 2 reacties
OHL zoekt versterking bij Anderlecht en Westerlo
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

OH Leuven speelde vorig seizoen nog de eindronde in tweede klasse, maar dit seizoen gaat het minder goed met de Vlaams-Brabantse club. OHL kampeert op een elfde plaats in de competitie en zoekt tijdens de wintertransferperiode dan ook naar versterking.

Die versterking hoopt OH Leuven te vinden bij Westerlo en Anderlecht. De tweedeklasser heeft namelijk Westerlo-verdediger Jo Christiaens en Anderlecht-middenvelder Niels Houman op proef, eind deze week worden beiden geëvalueerd door de technische staf van OH Leuven.

Christiaens speelt al sinds zijn dertiende voor Westerlo. De intussen 20-jarige Kempenaar werd in de jeugdreeksen uitgespeeld als linkerflankspeler, maar intussen is de jongeling omgevormd tot centrale verdediger. Bij Westerlo ziet met Christiaens vooral als wissel op de toekomst voor Nico Van Kerckhoven.

Niels Houman is dan weer een talentvolle middenvelder die zichzelf heeft opgewerkt tot vaste waarde bij de beloften van Anderlecht. De negentienjarige speler vindt onder leiding van trainer Johan Walem regelmatig de weg naar de netten. In de aanloop naar dit seizoen mocht hij ook meermaals opdraven bij de A-ploeg van paars-wit.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties