Belg op kop in tweede Bundesliga

Philippe Crols
| 0 reacties
Belg op kop in tweede Bundesliga
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Als u deze rubriek niet regelmatig leest, hebt u allicht nog nooit van Bernd Rauw gehoord. Deze Belg staat voorlopig wel op kop van de tweede Bundesliga.

Tweede Bundesliga

In de tweede Bundesliga deelt Kaiserslautern de leiding met Union Berlin. Bij dat laatste team staat er met Bernd Rauw (foto) dus een landgenoot op de loonlijst. Rauw werd thuis tegen Rot Weiss Ahlen tien minuten voor tijd in de strijd gegooid om een 2-1-voorsprong te verdedigen. Dat lukte ook. Bij rode lantaarn Ahlen maakte Tom Moosmayer geen deel uit van de wedstrijdkern. Ahlen telt amper een punt na zeven wedstrijden en lijkt een bijzonder moeilijk seizoen tegemoet te gaan.

Het Augsburg van Jonas De Roeck blijft in de buik van de klassering hangen na een gelijkspel in eigen huis tegen Koblenz. Onze landgenoot speelde niet mee en zat ook niet op de bank.

De wedstrijd tussen Fortuna Düsseldorf (Axel Lawaree) en Aachen is voor maandagavond.

Derde Bundesliga

Osnabrück schakelde afgelopen week Hamburger SV nog uit in de DFB Pokal, maar in de competitie ging het serieus mis. Op bezoek bij Wiesbaden verloren Michael Lejan en co met 4-0. Onze landgenoot speelde de hele wedstrijd. Osnabrück staat nu op de achtste plaats.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2. Bundesliga

Nieuwste reacties