Eén actieve Belg in lagere divisies

Philippe Crols
| 0 reacties
Eén actieve Belg in lagere divisies
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het was afgelopen weekend zoeken met een vergrootglas naar Belgen in de Duitse tweede en derde klasse. Uiteindelijk was Michael Lejan de enige landgenoot die in actie kwam.

Tweede Bundesliga

Bernd Rauw
kon afgelopen weekend niet spelen, want de wedstrijd van Union Berlin is pas voorzien voor maandagavond. Dan nemen de hoofdstedelingen het op tegen Greuther Furth. Bij winst klimt Berlin naar de derde plaats op een punt van het leidersduo.

Augsburg speelde op de negende speeldag nogmaals gelijk. Deze keer werd het 1-1 tegen Karlsruhe. Jonas De Roeck bleef de hele wedstrijd op de bank.

Dusseldorf won wel en is zesde. Axel Lawaree zat tegen FSV Frankfurt niet in de wedstrijdkern. Dmitri Bulykin (uitgeleend door RSC Anderlecht) bleef trouwens ook een hele match op de bank.

Rode lantaarn Rot Weiss Ahlen pakte op bezoek bij Koblenz zijn tweede punt van het seizoen. Tom Moosmayer zat echter niet in de kern.

Derde Bundesliga

De enige Belg die afgelopen weekend in de lagere divisies in actie kwam, was Michael Lejan van derdeklasser Osnabruck. Onze landgenoot speelde de hele wedstrijd tegen het tweede elftal van Bayern München. Het werd 1-1.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2. Bundesliga

Nieuwste reacties