Goed nieuws uit Duitse derde klasse

Philippe Crols
| 0 reacties
Goed nieuws uit Duitse derde klasse
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Uit de Duitse tweede en derde klasse kunnen we weinig goed nieuws melden. In de tweede afdeling kwam er geen enkele landgenoot in actie. Een niveau lager was Michael Lejan wel succesvol.

Tweede Bundesliga

Union Berlin met Bernd Rauw doet er maandagavond goed aan om te winnen van Kaiserslautern. Anders verliest het de voeling met de top. 

Rauw kan de Belgische eer in de slotmatch van de dertiende speeldag hooghouden, want de andere landgenoten kwamen niet in actie. Jonas De Roeck bleef negentig minuten op de bank, maar zag zijn team Augsburg wel met 3-2 winnen van St. Pauli.

Augsburg rukt net als Düsseldorf op naar de top. Fortuna haalde het, zonder Dmitri Bulykin en Axel Lawarée in de kern, van Energie Cottbus.

Tenslotte behaalde RW Ahlen zijn vierde puntje van het seizoen, zonder Tom Moosmayer weliswaar. Ahlen is nog steeds eenzaam en alleen laatste.

Derde Bundesliga


Michael Lejan (foto) begon bij Osnabrück op de bank tegen het tweede elftal van Borussia Dortmund. Op het uur mocht hij wel invallen en zo meehelpen aan de 4-1-zege. Osnabrück staat nu derde en doet dus volop mee voor promotie.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2. Bundesliga

Nieuwste reacties