Eyjolfsson: "Betere start kon ik me nauwelijks inbeelden"

Ward Callens
| 1 reacties
Eyjolfsson: "Betere start kon ik me nauwelijks inbeelden"
Foto: © SC

Roeselare plaatste zich woensdagavond voor de halve finales van de Beker van België. Toch kunnen de West-Vlamingen niet te lang blijven stilstaan bij de overwinning. "Zaterdag volgt immers opnieuw een uiterst belangrijke match", meent Holmar Eyjolfsson.

“Ik ben nog maar een paar weken hier en we boekten toch al enkele mooie zeges”, zegt nieuwe aanwinst Holmar Eyjolfsson (foto) op de clubsite van Roeselare. “We zijn al geplaatst voor de halve finales van de Beker van België!”

“Een betere start kon ik mij hier nauwelijks gedroomd hebben. Maar nu mogen we natuurlijk niet gaan zweven! Zaterdag volgt immers opnieuw een uiterst belangrijke match!”

Ook Vincent Provoost houdt beide voeten op de grond. “Hoewel deze bekerzege en de kwalificatie voor de halve finale natuurlijk graag meegenomen zijn, blijft de competitie voor ons oneindig veel belangrijker”, reageert hij op de clubsite.

“Zo hoop ik dat we zaterdag tegen Genk de positieve lijn doortrekken. Pas dan kunnen we helemaal tevreden zijn”, aldus Provoost.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties