Schenkt Lukaku jou 900 euro en reis naar Madrid?

Steurbaut Kersten
| 3 reacties
Schenkt Lukaku jou 900 euro en reis naar Madrid?
Foto: © SC

De Rode Duivels spelen vrijdag hun eerste kwalificatie-interland voor Euro 2012 tegen Duitsland. Dankzij Voetbalkrant.com wordt de wedstrijd nog spannender. U kan er immers een aardig centje mee verdienen en een reis naar Madrid winnen.

Wij schenken u immers VOLLEDIG GRATIS 150 euro gokkrediet op BWIN. U schrijft zich via Voetbalkrant.com in en stort 50 euro. BWIN schenkt u een bonus van 100 euro, wij betalen u 50 euro terug via overschrijving*.

Denkt u bijvoorbeeld dat de Rode Duivels voor een stunt kunnen zorgen tegen Duitsland? Dan haalt u 862 euro binnen. Speelt u liever op safe en zet u in op de Duitsers, dan kan u met 229 euro nog altijd een avondje gaan stappen.

En als de Belgen of de Duitsers u in de steek laten? Geen nood! Wij hebben immers nog iets extra’s in petto. Als u minstens tien euro inzet op een wedstrijd naar keuze, dan wint u misschien een VIP-trip naar Real Madrid voor twee personen. Inclusief vlucht, hotel, 1 diner, stadiontour en een welkomstgeschenk van BWIN.

Mag u niet naar Madrid, dan maakt u nog kans op enkele andere mooie prijzen: een LCD-TV 32” Sony32E, een luxueuze pokertafel of extra gokkrediet op BWIN

Deze actie geldt alleen voor nieuwe accounts. Toch mag u ook dan nog hopen om in de prijzen te vallen. Deel deze actie met je beste vrienden op Facebook en misschien nemen zij je wel mee naar Santiago Bernabeú.

Meer info vindt u op volgende pagina.

* Vul dit formulier in voor de terugbetaling van 50 euro.

De printscreen is een bewijs van jullie inschrijving.Deze vind je bij ‘Mijn Account’. Daar zie je een scherm met de bonus van 100 euro die jullie krijgen van Voetbalkrant.com. Druk dat af en stuur het naar ‘Vekestraat 38-40, 2000 Antwerpen’. De printscreen is het bewijs dat jullie via onze site hebben deelgenomen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties