Groep H: Stuttgart vlekkeloos, ook Young Boys viert

Fabian Morren

Stuttgart zwalpt in de eigen competitie, maar in de Europa League legt de Duitse club een perfect parcours af. Ook Getafe werd verslagen.

Stuttgart won met 1-0 dankzij een goal in de eerste helft van Marica, op aangeven van Cacau. Die voorsprong hield de thuisploeg vast. Stuttgart heeft 9 op 9 en mag zijn ticket voor de zestiende finales al stilaan bestellen.

Ook Young Boys deed een goede zaak. De Zwitsers waren thuis duidelijk te sterk voor het Deense Odense. Ntsama en Lee Sutter zorgde voor al vóór de rust voor een dubbele voorsprong.

Peter Utaka (ex-Westerlo) zorgde kort na de rust opnieuw voor spanning, maar goals van Degen en Lulic deden de deur op slot. Young Boys heeft nu zes punten uit drie wedstrijden.