Lambrecht: "Maes is onze beste trainer ooit"

Lambrecht: "Maes is onze beste trainer ooit"
Foto: © SC

Het lijkt alsof de jaren van Lokeren-voorzitter Roger Lambrecht afgevallen zijn. Lokeren draait zoals nooit te voren en haalde 26 op 30. Niemand in eerste doet beter.

"Ongelooflijk hoe snel het gegaan is", zegt Lambrecht in HNB. "Dit overtreft alles. In één ruk haalden we drie tot vier seizoenen in. De juiste coach, de juiste transfers. De drie trainers die hier vorig seizoen aan de slag waren, deden allemaal hetzelfde verhaal. Voorzitter, doe iets aan de kleedkamer. Peter Maes heeft er veel enthousiasme ingepompt."

Ook de spelers zijn een verademing, want er wordt mooi voetbal geserveerd op Daknam. "Tshimanga is al de revelatie van de Belgische competitie, De Ceulaer wordt het", grijnst de bandenmagnaat. "Dan heb ik het nog niet over Persoons en Leko. En de Killian Overmeire van vorig jaar hadden we nooit de contractverlenging van nu aangeboden."

"Zo kan ik nog een tijdje doorgaan, allemaal zijn ze stukken beter dan vorig seizoen. Op basis van de punten én de manier van spelen moet je gewoon constateren: Peter Maes is de beste trainer die we hier hadden. Hiermee doe ik niks af aan de verdiensten van de anderen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties