Joao Carlos: "Normaal vertrek ik naar Rusland"

Fabian Morren
| 32 reacties
Joao Carlos: "Normaal vertrek ik naar Rusland"
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Joao Carlos volgde de wedstrijd tussen Zulte Waregem en Racing Genk vanuit een busje langs de zijlijn. De verdediger had na de wedstrijd ook nieuws. "Het is nog niet helemaal rond, maar normaal vertrek ik", zei hij.

"Ik ben heel blij en heel droevig", vertelde Joao Carlos. "Ik heb hier in Genk na 3,5 jaar een familie opgebouwd. Het is dan ook heel moeilijk voor mij om 'ciao' te zeggen. Ik heb niet alleen vrienden hier, maar het is ook familie geworden. Eerst een schitterende periode bij Lokeren en nu hier. Ook mijn gezin heeft het hier goed."

"Er zijn twee clubs waar ik naartoe kan. Ze komen allebei uit Rusland. Bij de ene club (Krasnodar) ken ik de trainer Slavo Muslin (ex-Lokeren) goed en ook de andere club (Anzi Makhachkala) heeft ambities. De aanbiedingen zijn ongeveer hetzelfde, nu moet er nog een beslissing vallen. Daarom heb ik niet gespeeld. Ik zit er te veel mee in mijn hoofd en slaap ook bijna niet", zo vertelt Carlos.

"Het is voor mij nu of nooit. Ik ben geen 22 jaar meer", aldus de 29-jarige verdediger. "Ik heb twee kinderen en moet nu geld verdienen. Binnen een paar jaar is mijn carrière afgelopen. Ik heb 3,5 jaar bij één van de beste clubs uit België gespeeld, het afscheid zal zwaar zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties