Dirar: "Het was altijd penalty"

Dirar: "Het was altijd penalty"
Foto: © SC

Bij Club Brugge was de teleurstelling groot na de 2-2 bij Standard. Nabil Dirar wees onder andere naar scheidsrechter Joeri Van De Velde. "Maar we gaven ook nog twee cadeaus weg."

Dirar speelde een puike wedstrijd tegen Standard. Hij gaf de voorzet voor de 0-2 van Akpala. In de eerste helft lokte hij ook al eens een strafschop uit. Van De Velde durfde echter niet om de bal op de stip te leggen. "Ik wist dat Ciman erin zou trappen. Ik ken hem goed genoeg", doet de Marokkaan zijn verhaal.

"Daarom dat ik die beweging deed. Hij trapte me aan op de wreef, het was altijd strafschop", is Dirar vastberaden. Club kon toch nog uitlopen tot 0-2. In het absolute slot werd het echter nog gelijk. "Wie had dat gedacht na die 0-2", vraagt hij zich af.

"Ik vraag me trouwens ook af waar de ref een fout zag bij de tweede goal. Perisic had gewoon de bal. Maar misschien waren wij ook te zeker dat het al binnen was", deed Dirar eerlijk zijn verhaal. Zelf leek hij even daarvoor op weg naar de 0-3. "Maar ik durfde niet om te trappen. Ik voelde namelijk krampen opkomen. Achteraf gezien had ik het beter wel gedaan."

Ondanks de gemiste kans om in te lopen op de eerste drie, blijft Dirar ambitieus. "We moeten hen nog pakken. Ik wil eens Champions League spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties