Witsel: "Punt van de hoop"

Jelle Vereecke
| 5 reacties
Witsel: "Punt van de hoop"
Foto: © SC

Standard pakte gisteren in extremis een punt in de strijd om play-off I. Axel Witsel was opnieuw één van de sterkhouders op het middenveld bij de Rouches.

"Club breekt twee keer door en scoort twee keer", zegt Witsel in HLN over de twee snel opeenvolgende tegendoelpunten van Club Brugge. "We zijn er in blijven geloven en zijn op wilskracht teruggekomen. We hebben vanavond twee punten verloren, maar het punt dat we in de slotfase gepakt hebben, is het punt van de hoop."

Vóór de tegendoelpunten leek Standard juist goed in de wedstrijd te komen. "Mochten we in die periode op voorsprong zijn gekomen, dan zouden we deze wedstrijd hebben gewonnen. Drie, vier keer is het net niet geweest. Hoe vaak hebben we dat al niet meegemaakt dit seizoen?", vraagt de middenvelder zich af.

Volgend weekend staat de geladen derby tegen Charleroi op het programma. "Dat punt van vanavond brengt ons geen stap dichter bij play-off I, maar de manier waarop we op de valreep het gelijkspel forceerden is in de hoofden wel belangrijk", blikt Witsel vooruit op de laatste twee duels in de strijd om de play-offs.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties