Interview De Bruyne: "Laat me nu maar rustig verder werken"

Fabian Morren
| 6 reacties
De Bruyne: "Laat me nu maar rustig verder werken"
Foto: © SC

Kevin De Bruyne maakte op het veld van Oud-Heverlee Leuven zijn wederoptreden na wekenlang aan de kant te hebben gestaan. "Tegen Leverkusen moeten we beter spelen."

Fabian Morren vanuit Leuven

Hoe beleefde je je invalbeurt?
"Ik ben redelijk content over mijn rentree. De trainer vroeg me om voor meer balvastheid te zorgen vooraan. Ik deed mijn uiterste best en ben content dat ik weer kan voetballen. Ik mis wel matchritme. Ik moet nog meer wedstrijden spelen. Zeven weken aan de kant staan, is niet niks."

Je viel sterk in en gaf Benteke twee keer de kans om te scoren.
"Eén van die twee had wel binnen gemogen. Hij had wat scherper moeten afwerken. Benteke moet zich nog wat aanpassen. Geef hem nog wat tijd."

Trainer Mario Been zei donderdag nog dat je nog niet klaar zou zijn voor de wedstrijd tegen OHL?
"Donderdag was hij niet aanwezig op de training. Vrijdag was ik extra gemotiveerd om er voluit voor te gaan. Ik hoopte na vrijdag wel om tot de selectie te behoren."

Wat zei Been na het gelijkspel?
"De trainer was wel even kwaad. Vooral over de manier waarop. We leden veel balverlies, terwijl onze coach net hamert op het balbezit. Hij kan natuurlijk ook niet altijd even tevreden zijn."

Nu volgt Leverkusen. Hoop je al in de basis te starten?
"Ik reken nog niet absoluut op een basisplaats. Laat mij maar rustig verder werken. Ik kom van ver en mis nog ritme. We moeten in ieder geval tegen Leverkusen minder fouten maken dan vandaag. Het zal alvast niet moeilijk zijn om iedereen scherp te krijgen voor die wedstrijd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties