Reactie Dirar: "Dit keer competitiestart niet gemist"

Nico Wieme
| 30 reacties
Dirar: "Dit keer competitiestart niet gemist"
Foto: © SC

Met een mooie voorzet op het hoofd van Vleminckx lag Nabil Dirar aan de basis van de terugkeer van Club Brugge tegen Bergen. De Marokkaanse Belg wuifde alle lof weg en prees de groepsprestatie. "Club heeft wel degelijk een goede ploeg."

Nico Wieme vanuit Brugge

Nabil Dirar begon zijn perspraatje met een woordje over Bergen. "De Henegouwers vormen een goed georganiseerd elftal. Zij loeren op de counter en hebben met Jérémy Perbet daarvoor de perfecte sluipschutter in huis. Voor de pauze heeft Bergen echter zoveel energie verbruikt, dat zij het in de tweede helft niet meer konden belopen."

Vlak na de pauze schilderde de flankspeler van Club de bal mooi op het hoofd van Björn Vleminckx. "We trainen heel veel op zulke situaties. Het doet deugd dat het er ook in de matchen uitkomt. Bergen wist in de tweede helft even niet meer van welk hout pijlen maken. Club speelde toen een heel hoge pressing. Bij een 0-1-achterstand hadden we niets meer te verliezen. We hebben elkaar in de kleedkamer enorm opgepept."

Start niet gemist

Club behaalt uit de laatste drie matchen een mooie negen op negen, maar dat was telkens met een 2-1-zege. "Dat speelt geen rol. Alleen de drie punten tellen. We hebben in die drie matchen ook heel wat kansen onbenut gelaten. Belangrijk is dat we de competitie dit keer goed begonnen zijn. We hebben echt wel een goede ploeg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties