Reactie Odjidja: "Blij dat ik steentje bijdroeg aan zege"

Nico Wieme
| 22 reacties
Odjidja: "Blij dat ik steentje bijdroeg aan zege"
Foto: © SC

De voorbije week verlengde Vadis Odjidja zijn contract bij Club tot 2016. De middenvelder onderstreepte zijn uitstekende vorm met de winninggoal tegen Bergen. "Ik had voorspeld dat ik zou scoren."

Nico Wieme vanuit Brugge

Vadis Odjidja had gezien dat Club een moeilijke eerste periode speelde tegen Bergen. "Zij krijgen één kans en scoren. We wisten dat Jérémy Perbet gevaarlijk is in de zestien, maar we lieten ons toch ringeloren. Na de pauze zijn we met meer druk naar voren gaan spelen. Bergen voetbalde toen niet meer en is gekraakt."

Opvallend was dat Club heel wat kansen onbenut liet. "Voor de pauze waren er bij ons te weinig jongens die initiatief durfden nemen. In de tweede helft hebben we twintig minuten een serieus tempo ontwikkeld. Het was knokken voor iedere morzel grond. We moeten wel efficiënter omspringen met onze kansen."

Doelpunt voorspeld

Met veel plezier vertelde de Gentenaar in Brugse loondienst over zijn doelpunt. "Ik had inderdaad voorspeld dat ik zou scoren. Ik wist het gewoon. Het was een goede trap van Victor Vazquez. De bal komt gelukkig in mijn voeten. Ik ben blij dat ik met mijn doelpunt heb kunnen meehelpen aan de zege. Iedereen heeft er hard voor gewerkt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties