Reactie Vazquez: "Een van mijn betere matchen"

Nico Wieme
| 11 reacties
Vazquez: "Een van mijn betere matchen"
Foto: © SC

Victor Vazquez lag met een staalhard schot aan de basis van de 2-1. De Spanjaard speelde niet onaardig tegen Bergen en lijkt stilaan zijn draai te vinden. "Ik mag nu toch al langer op het veld blijven", lachte de minzame ex-Barçaspeler.

Nico Wieme vanuit Brugge

Victor Vazquez moest beroep doen op zijn tolk om ons te woord te staan. De lessen Engels werpen vooralsnog geen vruchten af. "Dit was zeker niet mijn beste match, maar toch een van mijn betere. Club heeft gewonnen en dat is wat telt. We gaan als leider de volgende speeldag in en dat stemt mij tevreden."

De Spanjaard had een belangrijke voet in de 2-1 van Vadis Odjidja. "Het was een goede hoekschop van Lior Refaelov. Mijn schot week af, maar kwam gelukkig in de voeten van Vadis. Tot mijn grote geluk werkte hij perfect af."

Langer op het veld

Adrie Koster heeft de gewoonte om Vazquez in de loop van de tweede helft naar de kant te halen omdat hij met een conditionele achterstand kampt. "Ik kan steeds beter het tempo aan. Tegen Bergen mocht ik al veel langer blijven staan. Bijna had ik de 90 minuten gehaald", lachte de middenvelder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties