Reactie Annab: "Westerlo verdient niet om laatste te staan"

Robby Morren
Robby Morren
| 12 reacties
Annab: "Westerlo verdient niet om laatste te staan"
Foto: © SC

Lens Annab was een zeer tevreden man na de overwinning tegen Beerschot. Hij mocht op zijn favoriete positie spelen en scoorde. De middenvelder werd zelfs verrast door zijn eigen coach.

Robby Morren in Westerlo

Annab opende de score met een knal vanop zo'n 25 meter die laag in de linkerhoek tegen de netten ging. "Dat gaf wel een goed gevoel, ja. De trainer had gezegd dat ik veel op doel moest trappen. Na die voorsprong zijn we ook beter beginnen voetballen", glunderde de middenvelder.

Ceulemans verrast
Het elftal dat Ceulemans tussen de lijnen bracht, was voor Annab een verrassing. "Ik had niet verwacht dat wij zo zouden spelen en dan nog met twee spitsen. Dat was toch wel een verrassing. We hebben goed voetbal gebracht en veel kansen gecreëerd. We hadden nog meer dan 3 goals kunnen scoren."

Annab mocht tegen Beerschot opdraven op zijn favoriete positie. "Ik speel liever centraal want daar kan ik meer mijn ding doen. Deze punten zijn heel belangrijk, deze ploeg verdient niet om laatste te staan."

Gent
Volgende week moet Westerlo op bezoek bij AA Gent. "We hebben nu veel vertrouwen getankt, we moeten proberen volgende week iets te rapen in Gent."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties