Overzicht transfermarkt (30/01) - alle transfers en geruchten

Overzicht transfermarkt (30/01) - alle transfers en geruchten
Foto: © SC

Tot en met 31 januari bundelt onze redactie voor onze lezers alle geruchten, akkoorden en transfers. Heet van de naald volgt u hier elke beweging op de transfermarkt vanop de eerste rij!

GERUCHT - Van Hout naar Dessel Sport? (15.55u)

Joris Van Hout denkt na over een vertrek in Westerlo. De aanvaller zou bij het naburige Dessel Sport (derde klasse) aan de slag kunnen.

GERUCHT - Van Tornhout op weg naar Schotland (15.40u)

Dieter Van Tornhout is volgens zijn zaakwaarnemer op weg naar Kilmarnock. De gewezen spits van Club Brugge en Roda mag transfervrij vertrekken bij het Cypriotische Famagusta.

GERUCHT - Heracles houdt rekening met vertrek Plet (15.35u)

Heracles Almelo zal Glynor Plet naar alle verwachting vandaag nog verkopen. Naast FC Twente zijn ook enkele Franse clubs naar verluidt geïnteresseerd.

NIEUWS - Twente wil zich ontdoen van Bajrami (15.30u)

Naast Mark Janko wil Twente ook Emir Bajrami verkopen. De middenvelder geniet de belangstelling van West Brom.

NIEUWS - Van Imschoot blijft waarschijnlijk bij Bergen (15.20u)

Bergen-middenvelder Tom Van Imschoot stuurde eerder aan op een vertrek, maar zal het seizoen rondmaken bij Bergen. De voormalige aanvoerder krijgt dit seizoen nauwelijks speelkansen. Begin januari was hij zo goed als rond met Lierse, maar beide clubs bereikten geen consensus.

OFFICIEEL - Kivuvu verlaat Cluj (15.10u)

Dominique Kivuvu gaat in Zweden aan de slag. De Amsterdamse middenvelder verlaat Cluj en gaat op huurbasis voor zes maanden naar Mjällby AIF.

OFFICIEEL - Coutinho moet ervaring opdoen bij Espanyol (13.52u)

Internazionale laat Philippe Coutinho ervaring opdoen bij Espanyol. De negentienjarige Braziliaan komt op huurbasis over tot eind dit seizoen.

OFFICIEEL - Luca Toni kiest voor oliedollars (12.40u)

Luca Toni verlaat Juventus en gaat voor Al Nasr spelen, een club uit de Verenigde Arabische Emiraten.

OFFICIEEL - Haroun naar KVK Tienen (12.36u)

Nadjim Haroun verruilt AGOVV Apeldoorn voor KVK Tienen. De broer van Faris Haroun tekende bij de tweedeklasser een contract tot het einde van het seizoen.

GERUCHT - Fulham richt pijlen op Barrios (12.16u)

Fulham hoopt Lucas Barrios over te nemen van Borussia Dortmund. Volgens Kicker zouden de gesprekken reeds zijn gestart, maar kan de transfersom een probleem opleveren. Dortmund wil minstens tien miljoen euro en Fulham wil niet verder gaan dan een som van acht miljoen.

NIEUWS - Liverpool wil Tevez huren (10.15u)

Liverpool heeft maandag een bod uitgebracht op Carlos Tevez. De Reds willen de rebelse Argentijn van Man City huren tot na dit seizoen.

GERUCHT - Fulham wil Griekse spits naar Londen halen (10.05u)

Martin Jol wil zich in extremis nog versterken met Fulham. De Londense club aast op de Griekse aanvaller Dimitris Salpigidis van PAOK Saloniki.

NIEUWS - Everton brengt bod uit op Jelavic (10.00u)

Everton heeft een bod uitgebracht op Nikica Jelavic. David Moyes wil de spits van de Rangers absoluut naar zijn club halen.

GERUCHT - Van Basten aan de slag bij Heerenveen? (9.15u)

Marco Van Basten wordt nadrukkelijk gelinkt aan de Friese club Heerenveen. De huidige coach Ron Jans houdt er na dit seizoen mee op, waardoor Heerenveen dringend op zoek is naar een nieuwe trainer.

NIEUWS - Ranieri wil Motta in Milaan houden (9.10u)

Het ziet ernaar uit dat PSG achter het net zal vissen wat betreft Interista Thiago Motta. Coach Ranieri wil zijn sterkhouder in geen geval laten vertrekken naar de Franse club.

GERUCHT - Jaja Coelho verkiest Santos boven Twente (9.00u)

Jaja Coelho haalde enkele dagen geleden zijn neus op voor FC Twente. De Braziliaanse ex-speler van Westerlo en Genk gaat waarschijnlijk in eigen land aan de slag bij Santos.

GERUCHT - Tadic te duur voor FC Twente (8.55u)

Twente wil net als deze zomer werk maken van Groninger Dusan Tadic. De Servische spits is naar verluidt te duur voor de Tukkers, waardoor een overgang niet aan de orde is.

OFFICIEEL - Tchité gaat absoluut nergens heen (8.45u)

Mohammed Tchité heeft in een persmededeling aangegeven dat hij nergens heen gaat. Standard hoeft zich de komende twee dagen dus geen zorgen te maken over een eventueel vertrek van de goaltjesdief.

GERUCHT - Fiorentina wil El Hamdaoui vandaag presenteren (8.40u)

Het Italiaanse Fiorentina maakt zich sterk dat het vandaag Mounir El Hamdaoui definitief kan overnemen van Ajax. De uit de gratie gevallen spits legde eerder met succes een medische test af bij La Viola.

NIEUWS - QPR rondt Diakaté-transfer af (8.40u)

Nancy bevestigt dat zijn speler Samba Diakaté op huurbasis het seizoen zal rondmaken bij QPR. De Malinese international vliegt vanuit Gabon naar Londen om de overgang te finaliseren.

GERUCHT - Lyon strikt international VAE (8.35u)

Hamdan Al Kamali is maandag in Lyon om zijn overgang te concretiseren. Op huurbasis maakt hij het seizoen rond in de Franse Ligue 1.

NIEUWS - Radzinski aan de slag bij Waasland-Beveren (8.30u)

Tomasz Radzinski zal het seizoen nu definitief rondmaken bij tweedeklasser Waasland-Beveren. De 38-jarige spits ondertekende een verbintenis tot in juni.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties